Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Δύο βιβλία αυτοβελτίωσης από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος


Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος μας προτείνουν δύο βιβλία αυτοβελτίωσης για το 2020, τα οποία μάλιστα είναι διεθνή best seller. Το “Είσαι γ*μάτος, Είσαι γ*μάτη” της συγγραφέα Τζεν Σινσίρο και “Η Άλγεβρα της ευτυχίας” του Σκοτ Γκάλογουεϊ μας καλούν να δούμε τη ζωή μας από διαφορετική οπτική, ώστε να βρούμε την αληθινή ευτυχία.

 
Το πρώτο βιβλίο “Είσαι γ*μάτος, Είσαι γ*μάτη” εξηγεί ότι η αυτοεκτίμηση παίζει βασικό ρόλο στην επιτυχία και τη χαρά ενός ανθρώπου. Διακρίνεται σε 27 κεφάλαια που παρουσιάζουν την διαφορά του “ανώτερου εαυτού” μας, αυτού δηλαδή που πιστεύει και έχει αυτοπεποίθηση, και του “ego”, αυτού που διακατέχεται από άγχος, ανησυχία και ανασφάλεια. Για να απαλλαχθούμε από το “ego”, η συγγραφέας προτείνει απλούς και πρακτικούς τρόπους, για να επανασυνδεθούμε με τον “ανώτερο εαυτό” μας και να θριαμβεύσουμε σε κάθε τομέα της ζωής μας. Στην πραγματικότητα, τονίζει ότι όλα είναι θέμα του μυαλού μας και, αν μάθουμε να το εκπαιδεύσουμε με θετικό τρόπο, τότε όλα γύρω μας θα αλλάξουν προς το καλύτερο.


http://www.klidarithmos.gr/eisai-gamatos-eisai-gamath















Το δεύτερο βιβλίο “Η άλγεβρα της ευτυχίας” δίνει με εξισώσεις κανόνες για μια ευτυχισμένη ζωή. Ο συγγραφέας με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για την επιτυχία, τον πλούτο, την αγάπη και γενικώς το νόημα της ζωής. Ό,τι αναφέρει στο βιβλίο του είναι από την προσωπική του εμπειρία και έτσι ενσταλάζει τη σοφία της ζωής του με άμεσο και εύληπτο τρόπο, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό να φερόμαστε με καλοσύνη τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους.






http://www.klidarithmos.gr/h-algebra-tis-eftyxias












Συμπερασματικά, πρόκειται για δύο πολύ δυνατά βιβλία που μας ωθούν στην επανεξέταση πτυχών της ζωής μας και στον επαναπροσδιορισμό πεποιθήσεων και αξιών, προκειμένου να διάγουμε έναν λαμπρό βίο τη νέα αυτή χρονιά αλλά και τις επόμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου