Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Δύο βιβλία αυτοβελτίωσης από τις εκδόσεις Ιβίσκος

Οι εκδόσεις Ιβίσκος μας προτείνουν υπέροχα βιβλία αυτοβελτίωσης, για να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο. Εμείς διαβάσαμε και σας προτείνουμε δύο από αυτά: Το “Ημερολόγιο θετικής ενέργειας: Ξεκίνα τη μέρα σου με φως” και “Τα τρία ερωτήματα”.
Αν θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα σας και να δώσετε ενέργεια στον εαυτό σας, τι καλύτερο από το “Ημερολόγιο θετικής ενέργειας” το οποίο θα σας υπενθυμίζει την ομορφιά της ζωής; Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει για κάθε μέρα του χρόνου 366 εμπνευσμένα μηνύματα από κορυφαίους πνευματικούς δασκάλους, όπως οι Wayne Dyer, Osho, Robin Sharma και πολλοί άλλοι. Με το συγκεκριμένο ημερολόγιο καμιά μέρα δεν θα πάει χαμένη!

Όσον αφορά το δεύτερο βιβλίο “Τα τρία ερωτήματα” του διάσημου συγγραφέα των “Τεσσάρων Συμφωνιών” Don Miguel Ruiz και της Barbara Emrys σας καλεί να ανακαλύψετε από την αρχή την εσωτερική σας δύναμη. Ειδικότερα, οι συγγραφείς ξεκινούν με μια αλληγορική ιστορία που θέτει τρία ερωτήματα: 1)“Ποιος είμαι;”, 2) “Ποια είναι η αλήθεια;”, 3) “Τι είναι η αγάπη;”. Οι απαντήσεις των ερωτημάτων αυτών ξεδιπλώνονται αργά, με σκοπό ο αναγνώστης να βρει την αληθινή του ταυτότητα, να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

Αναμφισβήτητα, η ευτυχία δεν είναι τελικά τόσο δύσκολη υπόθεση ούτε ακατόρθωτο ζητούμενο. Αντίθετα, είναι θέμα επιλογής. Μπορούμε να την βρούμε, ανακαλύπτοντας τον εαυτό μας και δείχνοντας συμπόνια σε εμάς και τους γύρω μας. Τα βιβλία αυτά θα σας βοηθήσουν να οδηγηθείτε σε αυτό το μονοπάτι και να δείτε την ζωή αλλιώς! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου