Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

“Και τώρα εγώ”, εκδόσεις Ψυχογιός

Μετά το παγκόσμιο best seller των 7 εκατομμυρίων αντιτύπων “Πριν έρθεις εσύ”( που έγινε και ταινία με τίτλο “Me before you”), η συγγραφέας Τζότζο Μόις γράφει το τρίτο βιβλίο της τριλογίας “Και τώρα εγώ”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, με πρωταγωνίστρια την συμπαθητική Λου. Σε αυτό το βιβλίο η συγγραφέας ολοκληρώνει την ιστορία της Λου με έναν πολύ ιδιαίτερο και ανατρεπτικό τρόπο.
https://www.psichogios.gr/kai-twra-egw.html 
 
Η Λουίζα Κλαρκ, αυτό το ανέμελο, παράξενο και γλυκό κορίτσι, αυτή την φορά θα ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη όπου θα δουλέψει ως βοηθός μιας γυναίκας πλούσιας που πάσχει από κατάθλιψη. Πολλές φορές η ηρωίδα θα δοκιμάσει την υπομονή της τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, θα βρεθεί μπροστά σε πολλά εμπόδια και θα κληθεί να τα αντιμετωπίσει και να βρει την εσωτερική της δύναμη.

Η συγγραφέας δείχνει εδώ τον δρόμο της πρωταγωνίστριας στην ανακάλυψη του εαυτού της. Υποδεικνύει τα αντικρουόμενα συναισθήματά της, τις αγωνίες της και τα διλήμματα που πρέπει να λύσει. Με περιγραφές της Νέας Υόρκης που σε κάνουν να θέλεις να την επισκεφθείς, στήνει ένα υπέροχο σκηνικό όπου θα δημιουργηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα στην Λου. Τονίζει ότι η πορεία προς την αυτογνωσία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση αλλά, αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου και μάθεις να ακούς την καρδιά σου, τότε τα πράγματα φαίνονται πιο καθαρά.

Εν κατακλείδι, το τελευταίο βιβλίο με τις περιπέτειες της αγαπητής Λου κλείνει όμορφα τον κύκλο, δείχνοντας την τρομερή εξέλιξή της. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα ανάλαφρο με ενδιαφέροντες χαρακτήρες, δυναμική πλοκή και υπέροχα μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου